Dili Değiştir TR
Sarımsak Özlü Şampuan Faydaları
Sarımsak Özlü Şampuan Faydaları
Sarımsak özlü şampuan her ne kadar kokusu olacağı düşünüldüğü için bir adım geri durulan bir ürün olsa da kokusuz sarımsak özü ve diğer doğal bileşenleri sayesinde aşırı saç dökülmesinin önlenmesine yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda düzenli kullanılan sarımsaklı şampuan temiz, canlı, güçlü ve sağlıklı saç ve saç derisi sağladığı bilinmektedir.
Zeynep Yüksel09 Eyl 2023

1. Saçları kalınlaştırır

Sarımsağın antibakteriyel özellikleri saç derinizdeki soruna bir son verilmesine ve saçınızın kalınlığını geri kazanmasına yardımcı olur. Ayrıca kafa derinizdeki uykuda olan folikülleri uyarmaya yardımcı olan sarımsak özlü şampuan, saçlarınızın kaybettiği hacmi geri kazandırır.

2. Saç derisini ve saç sağlığını geri kazandırır.

Sarımsak, boyalı saçların sağlığının geri kazanılmasına yardımcı olur. Ayrıca kuruluğun iyileşmesine de yardımcı olduğu gibi, kaşıntılı saç derisini yatıştırır. Sağlıklı bir saç derisi yaratmada oldukça başarılı olan sarımsak özlü şampuan, güçlü saç köklerini desteklerken, saç dökülmesini önleme  konusunda da çok başarılıdır.

3. Kırılmayı ortadan kaldırır.

sarımsak özlü şampuan, saç telini güçlendirerek saç kırılmasının azalmasına yardımcı olur. Böylelikle saç dökülmesi büyük ölçüde önlenir ve saçların uçlarındaki kırıklar en aza indirgenir. 

 

4. Kan dolaşımını artırır.

Sarımsak özlü şampuan kafa derinizdeki kan dolaşımını uyarır. Bu, toksinlerin foliküllerinizden atılmasına yardımcı olurken aynı zamanda açılmış folikülleri de beslemiş ve sağlıklı tutmuş olur.

5. Saçlarınızı derinlemesine temizler.

Saç köklerine ulaşan sarımsak özü, folikülleri adeta bir tonik görevi görerek temizler. Saçlarda ağırlık hissine sebep olmayan Ecolinn  sarımsak özlü şampuan, böylelikle hızlı yağlanmaları önler.

6. Saçtaki nemi almadan gereken nemi saç derisine kazandıran sarımsaklı şampuan, her türdeki saç tipleri için idealdir.

7. İçeriğindeki sarımsak sayesinde kırılmayı durdururken aynı zamanda saç dökülmesini de önler.

8. Elektriklenmeyi yatıştırmayı sağlayan Ecolinn sarımsak özlü şampuan saçlara parlaklık katmaya da yardımcı olur.

 

 

İlginizi Çekebilir